Δημιουργούμε δίκτυο ανακατασκευασμένου εξοπλισμού με την βοήθεια σας!

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Δημιουργούμε δίκτυο ανακατασκευασμένου εξοπλισμού με την βοήθεια σας!

Brinno Technology Ltd
Administrator
This post was updated on .
Τι ζητάμε από εσάς;

Να μας διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας στέλνοντας μας ένα email όπου και θα περιγράφεται ποιά κάρτα / τηλεφωνική συσκευή / εξοπλισμός  πιστεύετε ότι καλύπτει τις ανάγκες σας.

Να γνωρίσετε ότι πλέον όπως και σε άλλες χώρες όταν χρειαζόμαστε εξοπλισμό για τα τηλεφωνικά μας κέντρα η λύση των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων δεν είναι μονόδρομος. Πάντα έχουμε δικαίωμα στο να προμηθευόμαστε εξοπλισμό με καλύτερη τιμή.

Στην περίπτωση μας όταν μια κάρτα (πχ) ανέρχεται στο κόστος των 600,00 ευρώ θα σας συνιστούσαμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε με την διαδικασία του ¨ALERT-WANTED" μηνύματος μας μέσω από το δίκτυο των συνεργατών να σας προσφέρουμε την αντίστοιχη κάρτα έως και 60% κάτω από την αρχική της τιμή.

Μας το αναθέτετε και εμείς σας το βρίσκουμε!


Χρόνος αποστολής κάρτας στην περίπτωση παραγγελία 5-7 εργάσιμες μέρες.
Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε;a) Προμηθεύουμε Εξοπλισμό Ανακατασκευασμένο με 12 μήνες εγγύηση. Η τιμή του σε μερικές περιπτώσεις φτάνει έως 60% έκπτωση, από την αρχική τιμή της αγοράς.

b) Δυνατότητα αγοράς καινούριου εξοπλισμού με τιμολόγηση απευθείας από την εταιρεία μας στο εξωτερικό με ενδοκοινοτική συναλλαγή (στην περίπτωση εταιρείας, δεν καταβάλετε Φ.Π.Α. για να το προμηθευτείτε, στην περίπτωση ιδιώτη επιβαρύνεστε με Φ.Π.Α.)

c) Δημιουργούμε προωθητικές ενέργειες με πακέτα προσφορών.

d) Δυνατότητα χρήση-δανεισμού του εξοπλισμού που σας προμηθεύουμε στον χώρο σας. Αποφεύγεται την αγορά του προϊόντος (χωρίς να καταβάλλεται εφάπαξ το ολικό ποσό). Δεν σας απασχολούν πλέον τυχόν επιβάρυνσης για αναβαθμίσεις ή επεκτάσεις.

e) Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστοποιημένου PayPal.
Brinno Technology Ltd ® Athens tel: 210.3001717 Thes/niki tel: 2310.668787 Crete Tel: 28210.200142 Email: sales@brinno.gr Web: www.tilephonika-kentra.com